Go to footer

Skoči na vsebino

lisa sem

Nov clan se predstavi

Moderator: mathea

lisa sem

OdgovorNapisal/-a lisa » Sr jul 01, 2009 7:25 pm

lep pozdrav, sem lisa.
pišem že od 7. razreda osnovne šole.
pisanje mi je vedno pomenilo največ, po svoje sem se zatekla v svojo bujno domišljijo.
napisala sem en kup pesmic, ene 6 zgodb. Prebrali so jih večino moji bližnji. najboljše sem pisala, ko sem bila nesrečna, je bilo prav zanimivo. sedaj že dolgo časa nism pislala. sam si želim spet pisatr zato sem učlanila v tale forum.
S svojimi zgodbami, ki so zelo življenjske in polne mojih izkušenj želim pomagat nasjtnikom.

lisa :D
lisa

Re: lisa sem

OdgovorNapisal/-a Viktor Sanchez » Če jul 02, 2009 3:51 pm

Dobrodošla!
Želim ti čimveč užitkov in uspehov pri pisanju, vsekakor pa čimmanj stresa (preberi mojo predstavitev :mrgreen: :mrgreen: )
Viktor Sanchez

OdgovorNapisal/-a lisa » Pe jul 03, 2009 5:26 pm

hvala za lepo dobrodošlico. prijavila sem se zato na ta forum ker me zanima kako to poteka.
naprimer nejka omahen njene knjige sem prebrala punca je mljaša od mene in ima ene par knjig že objavljenih.
jaz sm pošiljala svoje zgodbe na smrkljo, jano, lady in ljubezenske zgodbe. sploh ni bilo odgovora, pisala sem še eni založnici pa tudi ni bilo odgovora.
tko da prosim za odgovor vsaj vas, da mi razložite kako to poteka
:D
lisa

OdgovorNapisal/-a Matt » Sr nov 18, 2009 1:27 pm

Lisa, objavljanje zgodb in knjig sta dve različni stvari. Zgodbe je lažje spraviti v objavo, a če si popolnoma nepoznana in nisi rojena pod srečno zvezdo, to ni prav lahko opravilo. Toda nikar ne obupuj. Na tem forumu boš gotovo lahko objavila svoja dela. Sicer pa je najlažje "priti zraven" pri kakšnih lokalnih literarnih revijah in glasilih. Pozanimaj se, če obstaja kaj takšnega blizu tvojega domovanja. Za resnejše revije je dobro, da urednike osebno poznaš oziroma jih gnjaviš po telefonu. Na maile dostikrat ne bodo odgovorili - vsaj takšne so moje izkušnje. Imej debelo kožo in dosti potrpljenja:)
Uporabniški avatar
Matt

Vrni se na Seznam forumov

Vrni se na Novinec sem

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost